LAKRIDSKAGE MED VERDENS BEDSTE LAKRIDS OG VIOLIS

Lakridskage fyldt med Svenskjavlar!



JENNY FINN

Jenny Finn driver bloggen Jennys RumochSpis, hvor du kan finde alle mulige varianter af mad, drikke og bagværk, mens hun blogger om alt det, hun og hendes familie nyder.

Blogg  jennysrumochspis


INGREDIENSER

LAKRIDS MUDCAKE
150 g smør
3 æg
3 dl flormelis
3 1/2 dl hvedemel
1 kop kakao
2 teskefulde vaniljesukker

Chokade Svenskjävlar

VIOLIS
5 dl piskefløde
1 dåse kondenseret mælk
Violessens (fås i velassorterede butikker eller kan bestilles online)
Lilla madfarve, ikke et must, men giver mere lilla farve, som ser pænere ud.

FORBEREDELSE

LAKRIDS MUDCAAKE
1. Sæt ovnen på 200 grader.
2. Læg bagepapir i bunden af ​​en 22 cm springform.
3. Smelt smørret.
4. Pisk æg og sukker let sammen og rør smørret i.
5. Bland mel, kakao og vaniljesukker og sigt i dejen. Rør sammen til en jævn dej.
6. Hæld dejen i formen. Del chockade Svenskjävlarana og tryk så mange ned, som du vil og synes er tilstrækkelige i dejen.
7. Bag i nederste del af ovnen i cirka 12 minutter. Faste yderkanter og lidt vaklende i midten, så er den klar.
8. Lad den køle lidt af og sæt kagen i køleskabet for at sætte sig. Gerne natten over.

VIOLIS
1. Pisk fløden til den danner bløde toppe.
2. Tilsæt kondenseret mælk og pisk lidt mere.
3. Smag til med violessens.
4. Bland madfarven i, så isen får en smuk lilla farve.
5. Hæld dejen i en form, der rummer 1,5 liter.
6. Dæk med plastfolie og frys i mindst 6 timer. Server lakridskagen med isen og top med chockadesvenskjävlar i skiver.


LAKRIDSKAGE MED VERDENS BEDSTE LAKRIDS OG VIOLIS

Lakridskage fyldt med Svenskjavlar!

PRODUKTER I RECEPTET

Chokade Svenskjävlar!
7-10 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen

Populärt

Svenskjävlar!
VERDENS SALTESTE LAKRIDS
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Svenskjävlar! xxl
SALG
1-3 arbejdsdage
160kr 320kr
Læg i indkøbsvognen
Salmiakpulver
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Lakritsprovning för två
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Log ind